Pozdravljeni, v spodnje polje vpišite elektronski naslov, na katerega želite, da vas obvestijo o prihodu izdelka.

Starboard Astro Windsurf Sup 10.0x35x6 Zen - 2018

(8859226988591) Ni znana

WindSup - ko suparji zaradi vetra zbežijo na obalo se za vas začne popolnoma nova dimezija zabave. <potrebujete samo jadro in vaš sup se prelevi v čisto pravo windsurf desko. 
- 3D Rail Edge dodatno nameščen po celotnem zadnjem delu deske, (tako po robovih, kot na repu) poskrbi, da se tok vode izpod deske ne zavrtinči po robu deske, zaradi česar deska hitreje in lažje zglisira.
- Nastavek za jadro je iz enega kosa in gre skozi celotno desko, zaradi česar lahko uporabljamo večja jadra, brez skrbi, da bi prišlo do poškodbe.
Smerniki:
- Zen izvedba Drake smernik zadaj in v sredini - sredinski UsBox je možno odstraniti.
- Deluxe izvedba ima zadaj Drake smernik, v sredini pa preklopni smernik.
- Starboard je kot prvi na svetu in trenutno tudi edini, ponudil na svojih WindSup deskah možnost montaže zank za noge, katerih se bodo razveselili predvsem tisti, ki se z windsurfanjem že dodobra poznajo in želijo od svoje deske preprosto več.

V KOMPLETU PREJMETE:
-  Velik transportni nahrbtnik na kolesih. Hrbtni del je podložen, nosilne jermene pa je mogoče odstraniti (za letalski prevoz).

-  Ročno visokotlačno dvosmerno tlačilko z manometrom, ki je višja in ožja in z uporabo ventila omogoča izbiro med dvosmernim ali enosmernim delovanjem.

-  Set za popravilo. 


1
Oddaj povpraševanje
Ni zaloge
DELI
Največja izbira supov
Varen nakup
Brezplačna dostava nad 50€
Osebni prevzem v Ljubljani